07 April 2011

antara aku dan dia

ceh..jiwang iron 3 plus (karat) nampaknya di title itu..hahaha

sebenarnya aku memang nak buat entry ni duulu lagi...masa baru terjadi kejadian tak disangka ini..tp aku batalkan niat..pasal aku tak nak mengaibkan orang..nanti aku lak tekuyak oleh Allah di muka pengadilan(hadis)..jadi thats not a bagus investment..

sepanjang hayat aku..(panjang la tu 17 tahun 11 bulan)..inilah kali pertama aku menghadapi detik detik sebegini..dan aku harap..memang seorang jak pun yang macam gini..

sori lepas aku tengok balik screenshot ni terus aku teda mood mau menulis..tu la sebabnya perenggan di atas tu bidak (translation=jelek)(alasan semata)

gambar yang dipaparkan mungkin mengguris hati sesetengah pihak,..pihak kami tidak bertanggungjawab atas sebarang sakit ulu hati disebabkan gambar di bawah..sila tekan read more untuk melihat gambar

[UPDATED]

ohh rupanya banyak yang tak faham cerita ni.

kisah dia begini (jeng jeng jeng)

mula-mula aku ada buat satu entry yang berkaitan illuminati dan freemason. aku tulis kat entry tu, teguran lah kepada yang terlalu taksub dengan semua tu. teguran pada yang taksub saja. yang sekadar percaya bagi aku biasalah aku pun dalam dilema. tapi yang aku tekankan adalah yang taksub sangat nak cari bukti illuminati di Anugerah juara lagu (entah kali keberapa aku tak hap-tu-det) siap nak cakap bentuk checkers kat lantai tu illuminati, pintu gerbang illuminati dan kaitkan kerajaan yang illuminati. aku just wonder la macam mana yang taksub ni boleh perasan lantai pentas tapi penari dan penyanyi atas pentas dedah aurat tak pulak nak ambil kisah.

so waktu aku berfesbuk tetiba dia chat kat aku. aku ajak dia guna ym siap bagi lah emel aku. lepastu dia pun chat la kat ym macam gambar kat bawah ni.

putra tu aku.tolong jangan ketawakan nama aku yang comel-comel siap berputra-putra lagi. nama tu aku pilih waktu masih belum baligh dan mummaiz kut.hihihi*ketawa comel yang dibuat-buat. emel aku masa tu putra_man93@yahoo.com

dan pEjUAng ALLAH tu nama hamba Allah yang tetiba chat aku tu.

harap jelas dan nyata bagaikan izhar halqiklik gambar tuk tumbesaran melampauclick gambar tuk tumbesaran melampau

sekian sahaja berita dari bernama hari ini..jangan tinggal solat yaa

2 ulasan:

  1. benda la diorgt fanatik sgt kat bnda alah freemason tuh,,

    BalasPadam
  2. @cerapcapiq entah lah. aku pun sedang mengkaji. dari dulu sampai sekarang tak habis kajian aku. isu baru wujud setiap bulan. haih

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...