14 November 2011

masalah satu.[updated]

membuat pilihan adalah masalah yang sukar ditangani oleh pasangan yang baru bercinta mahupun sudah ketelajuran.contohnya pilihan untuk buang anak di tong sampah atau masjid.
                                                                                                                  -ir.Lukman,2011-




tapi masalah aku ni tiada kaitan dengan intro yang ezajerat mengada-ngada tu.masalah aku adalah dengan akaun maya aku yang terlalu banyak dan aku tak tahu mana satu yang nak update.see blog pun aku ada 5.nampak tak masalah aku ni?

biar aku list kan





tumblr http://lukmn.tumblr.com/ baru buat

blog (acedemic) http://otak-di-kanan.blogspot.com/ tapi hangat2 taik harimau

blog (bisnes) http://myphonestore.blogspot.com/ dah 5 bulan tak update.boring

blog (hobi) http://malaydroid.blogspot.com/ pun kecundang

and so much more that i cant recall.



solution.
status aku update kat twitter-automatik akan update kat facebook gak
gambar dari lensa kamera upload kat google+ dan facebook.
gambar dari henfon upload kat blog ni and facebook.

blog2 dan akaun lain?abaikan.
problem?har har har

[UPDATE]
link lain

isla.my http://www.isla.my/lukman/ korang sign up lah

flickr http://www.flickr.com/photos/lukmanawaluddin/

live view http://ultralukman.blogspot.com/view/magazine best kut

2 ulasan:

  1. haha.sdh la reg kat byk website, akaun kat satu2 website gik jgn dkira..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...