25 Disember 2011

kenang daku dalam doa makan mu.

tulis tajuk entri macam ni rasa macam dah greduet je. namun apakan daya aku perlu survive dalam uia ni setahun lagi. dah, takda mud nak taip hari ni kita layan gambar kelas dan gambar parti liar dekat zainab kolej pulak.

ayuh! teruskan klik read more untuk merasakan ke-osem-an kelas aku. oh ya, sila sediakan sebaldi besar untuk menyalurkan air mata anda bila nampak kekacakan aku. kalau tak mengalir air mata gembira mungkin baldi tu boleh tadah muntah korang pulak.

kemon lah. aku dah usaha kut memasukkan unsur humor. bagi la sapot sikit ketawa ok!

klik read more cepat!!!
















































2 ulasan:

  1. mne gmbr aku??

    BalasPadam
  2. ko sepa? hahaha. aku rasa ko forografer terpilih malam ni kan?

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...